Audition!

Cantabile 2, der er Egnsteater i Vordingborg Kommune, søger performere til en sær-produktion i forbindelse med Roskilde Festival 2017.

Vi søger performere der har erfaring med at skabe eget materiale og som kan arbejde selvstændigt. Vi lægger vægt på egen kreativitet og sensibilitet i forhold til publikum. Vi arbejder uden et fiktivt karakterlag, så performeren skal ønske at møde publikum ”uden filter” fra et ærligt og nærværende sted med mod til dybe møder.

Performernes baggrund kan være teater, dans, performance eller noget helt fjerde. Køn og alder er underordnet.

Tilmelding: til Cantabile 2 på production@cantabile2.dk senest 30 april 2017. Skriv ”Audition” i emnefeltet.
Vi udvælger audition deltagere på baggrund af det tilsendte materiale og udsender tilbagemelding i starten af uge 18, inklusive specifik audition tidspunkt.

Ved tilmelding bedes du vedhæfte dit CV og skrive om du har set nogen Human Specific forestillinger af Cantabile 2 – og hvad dine tanker var om forestillingen (OBS: det er naturligvis ikke et krav, at du har set en Cantabile 2 forestilling). Derudover bedes du skrive hvad din motivation er for at medvirke i forestillingen, samt om du tidligere har været til audition til en Cantabile 2 produktion.

Efter tilmelding vil du modtage en opgave som du skal forberede til din audition.

 

Hvor: Audition foregår i København, adressen oplyses ved tilmelding.

Hvornår: søndag d. 7. maj, klokken 10-19. Ansøgerne deles op i grupper med forskellige audition tidspunkter. En audition kan vare op til 3 timer. Oplys venligst ved tilmelding, om der er et tidspunkt på dagen du ikke kan, så vil vi forsøge at lægge din audition på et andet tidspunkt. Vi kan dog ikke garantere at sådanne ønsker opfyldes.

Prøve- og spilleperiode: 21- 28. Juni, efterfulgt af 3 spilledage 29 juni – 1. Juli.

Spørgsmål: kontakt Siri Facchini Haff, tlf: 5534 0119/siri@cantabile2.dk

 

Love Shacks” er en interaktiv performance, der finder inspiration i de moderne Escape Rooms, men bare omvendt: i stedet for at finde udgangen, skal publikum her finde dybere og dybere ind mod den hemmelige afslutning. I starten går deltagerne videre ud fra simple interaktive spil der handler om empati, sensitivitet, øjenkontakt osv. Men i takt med at man får tildelt adgang til de dybere lag bliver nogle af interaktionerne mere krævende…