Bestil bogen "Scenekunst på skoleskemaet" - inspiration til lærere, scenekunstnere og arrangører på mail helle@cantabile2.dk
Vordingborgs Internationale
Egnsteater

Egnsteatret Cantabile 2

- er beliggende i Vordingborg. Teatret har eksisteret siden 1983, og er grundlagt af Nullo Facchini. Med en stærk international profil har Cantabile 2 etableret sig som et af Skandinaviens vigtigste performance-teatre. Deres fokus er særligt på de nonverbale, kropsligt funderede scenekunstgenrer, med forestillinger, der er stærkt poetiske, og viser det skrøbeligt, alment menneskelige i sanselige og humoristiske værker.

I de sidste ti år har teatret også fokuseret på udviklingen af genren ‘HUMAN SPECIFIC PERFORMANCE’, hvor små publikumsgrupper inviteres til enestående og personlige møder med performere. Grænserne mellem den observerende og den aktive bliver nærmest visket ud i lydhøre og sanserige forestillinger, der skabes ud fra de enkelte deltagere.

Waves Festival 2023
142 dage til næste festival
WAVES Festival præsenterer international scenekunst i Vordingborg hvert andet år. Flere end 60 forestillinger med dans, komik, nycirkus performance m.m.