Familiearrangement med teater og fællesspisning

FAMILIEARRANGEMENT LØRDAG DEN 29. FEBRUAR KL. 11-13.30
Vordingborg Teater, Chr. Richardtsvej 43, 4760 Vordingborg

På Mørkets Bund har spillet på skoler i hele Vordingborg Kommune, og nu præsenterer Cantabile 2’s børne- og ungeafdeling denne forestilling for børn i alderen 10-14 år og deres voksne. Til publikum er der denne dag både teaterforestilling, som spiller kl. 11.00-12.10, og en let frokost, der spises i fællesskab efter forestillingen. Der er plads til maks. 30 publikummer, og billetter til både forestilling og frokost koster 85,-/person og bestilles på Teaterbilletter.dk eller hos helle@cantabile2.dk / tlf. 22590122

På Mørkets Bund er inspireret af mytiske fortællinger om at drage ind i mørket og møde det ansigt til ansigt for derefter at vende styrket tilbage. Vi sætter krop, sind og sanser i spil og udforsker mørket som et fælles rum, der forbinder os og åbner nye døre. Udstyret med lygter og legende nysgerrighed drager vi sammen ind i mørket og ser og lytter til, hvad der gemmer sig, både i mørket omkring os og mørket indeni os selv hver især.

Børn og forældre er aktive deltagere og bevæger sig rundt i rummet med de to performere i et forestillings-ritual, hvor vi sammen dykker ned til mørkets bund, oplever mørkets særlige poesi og kraft og vender fornyede tilbage.

Forestillingen varer 70 minutter.

Se trailer og læs mere her

Vi glæder os til at være sammen med jer.