Titel


 

 

 

 

 Ingen aktuelle datoer.

Arkiv:
2016:
– 12.-16. jan: Teaterøen, København
2015:
– 5.-7. nov: Vordingborg Teater, Vordingborg

Idé og koncept: Nullo Facchini
Instruktør: Nullo Facchini
Produktionsleder: Catrine Bek
Video design: Stefan Stanisic & Emma Bexell (Bombina Bombast)

Performere:
Eva Isolde Balzer, Catrine Bek, Emma Bexell, Siri Facchini Haff, Tilde Knudsen, Karolina Pietrzykowska

Video: Stefan Stanisic
Lys: Elke Laleman
Lyd: Henrik Nørgaard

”Entropolis” er blevet til i samarbejde med svenske Bombina Bombast, som arbejder med at bruge nye og innovative teknologier i scenekunsten. Forestillingen blander disse nye muligheder med Cantabile 2’s Human Specific form og skaber herved en oplevelse, der både er personlig, udfordrende og nytænkende.

Det næste store skridt for menneskeheden venter derude.

I ”Entropolis” har videnskaben udset sig den røde planet som vores næste destination – vores nye hjem. Næste kapitel i historien om mennesket skal ikke skrives på jorden, men på Mars.

En lille gruppe, særligt udvalgte, sendes til Mars uden returbillet og får til opgave, at lægge grundstenen for en ny menneskelig civilisation. Denne gruppe bliver nøje udvalgt, ud fra deres helt særlige egenskaber – men hvilke egenskaber er det de skal besidde? Hvilke kvaliteter er det vi leder efter hos dem, der skal skabe en ny civilisation? Hvilke mennesker er det vi vil sende til Mars med det ansvar, at skabe fundamentet for et nyt samfund? Kunne det være dig? Har du hvad det kræver at starte forfra?

Der er uendeligt mange måder et nyt samfund kan se ud, afhængig af hvilke værdier samfundet grundlægges på. I Cantabile 2’s nye forestilling, ”Entropolis”, bliver du som publikum udfordret til, at overveje hvilke kvaliteter du selv mener den nye verdens grundlæggere skal besidde. Samtidig skal du gøre op med dig selv, om du selv er en kandidat – kunne du være interesseret i, at skifte din tilværelse på jorden ud med en ny på Mars?