Arkiv:
2016:
– 7.-9. sep: Medborgerhuset, Vordingborg

Idé og koncept: Nullo Facchini
Instruktør: Nullo Facchini
Produktionsleder:  Camilla Lammers Gille
Teknisk  ledelse: Allan Hansen
Scenograf: Paola Serafini
Rekvisitør: Linnea Soldthved Jensen
Konsulent: Ulrik Stets Hilden

Performere:
Al Seed, Angela Lindstrøm Østergaard, Karolina Pietrzykowska, Loa Carlslund, Maria Stoyanova, Steffen Sommerstedt, Siri Facchini Haff, Ulrik Stets Hilden, Anna Bove Eiler, Minni Katina Mertens

Billetter kan købes via teaterbilletter.dk.

TB-logo-WHITE

En besked tikker ind på mobilen. Nummeret er skjult, men indholdet er ikke til at tage fejl af. Du skal ud på en rejse gennem et ukendt København. Og dine ledsagere er mennesker, du først lige har mødt.

I kender ikke rejsens destination, men hvor I kommer hen, hvem I møder og hvad I oplever, er tæt forbundet med jeres investering i jer selv og hinanden. I drager på én gang ud som eksistentielle detektiver og urbane opdagelsesrejsende – som særligt indbudte i hinandens liv og som udvalgte gæster i københavnske verdener I ikke kendte eksistensen af.

Cantabile 2’s nyeste værk får grænserne mellem virkelighed og fantasi til at smuldre, når forestillingens publikum begiver sig igennem byen til fods, i hestevogn, i amerikanerbiler eller måske i speedbåd. Din rejse kan føre dig til møder i private stuer og soveværelser, igennem skøn natur og grumt forfald, eller på jagt efter skjulte spor i byens beværtninger.

I Skjult nummer vil publikum blive inddelt i grupper, og hver gruppe vil have deres egen helt særlige rejse igennem forestillingen, hvor de skal arbejde sammen om at finde vej og komme videre.