Ingen aktuelle forestillinger.

Arkiv:
21., 23., 24. og 25. august 2017, Medborgerhuset, Vordingborg, som en del af programmet for Waves Festival 2017

1.-4. juni og 6.-11 juni 2017 CPH STAGE København

7.-9. september 2016, Medborgerhuset, Vordingborg

Idé og koncept: Nullo Facchini
Instruktør: Nullo Facchini
Produktionsleder:  Camilla Lammers Gille
Teknisk  ledelse: Allan Hansen
Scenograf: Paola Serafini
Rekvisitør: Linnea Soldthved Jensen
Konsulent: Ulrik Stets Hilden

Performere:
Al Seed, Angela Lindstrøm Østergaard, Karolina Pietrzykowska, Loa Carlslund, Maria Stoyanova, Steffen Sommerstedt, Siri Facchini Haff, Ulrik Stets Hilden, Anna Bove Eiler, Minni Katina Mertens

TV Øst inviterede Nullo Facchini til interview i programmet Profilen den 12. juni, tre dage efter at Cantabile 2 havde vundet Årets Reumert 2018 for bedste performance. Se programmet her
Ingen aktuelle forestillinger.

TB-logo-WHITE

En besked tikker ind på mobilen. Nummeret er skjult, men indholdet er ikke til at tage fejl af. Du skal ud på en rejse gennem ukendte sider af din by . Og dine ledsagere er mennesker, du først lige har mødt.

I kender ikke rejsens destination, men hvor I kommer hen, hvem I møder og hvad I oplever, er tæt forbundet med jeres investering i jer selv og hinanden. I drager på én gang ud som eksistentielle detektiver og urbane opdagelsesrejsende – som særligt indbudte i hinandens liv og som udvalgte gæster på steder i byen, som I ikke kendte eksistensen af.

Skjult Nummer får grænserne mellem virkelighed og fantasi til at smuldre, når forestillingens publikum begiver sig igennem byen til fods og i gamle amerikanerbiler. Din rejse kan føre dig til møder i private stuer og soveværelser, igennem skøn natur og grumt forfald, eller på jagt efter skjulte spor i byens beværtninger.

I Skjult Nummer vil publikum blive inddelt i grupper, og hver gruppe vil have deres egen helt særlige rejse igennem forestillingen, hvor de skal arbejde sammen om at finde vej og komme videre.