The Time Being

Under Waves Festival 2019 vises The Time Being i en engelsk udgave den 26., 27., 28. og 29. august. Informationer om tid, sted og billetsalg følger snarest muligt.

Vordingborg Teater:
12.9. kl. 17.30 og kl. 20: Teaterforeningen Bøgestrømmen præsenterer The Time Being i en dansk version

Arkiv:
Vordingborg Teater:
7. – 9. marts 2018

Teaterøen:
13. – 18. marts 2018
Søndag 18. marts kl. 15

Performere: Karolina Pietrzykowska, Marc Facchini, Maria Stoyanova, Minni Katina Mertens, Nullo Facchini, Siri Facchini Haff
Instruktør: Nullo Facchini
Dramatiker, forfatter: Ensemblet
Komponist: Marc Facchini
Musikalsk arrangør: Marc Facchini
Scenograf: Tilde Knudsen
Scenografassistent: Ea Marie Qvortrup
Tekniker/afvikler: Per Aagaard
Tekniker: Allan Hansen og Joshua Lindemann
Produktionsleder: Delia Trice
Fotos: Per Rasmussen
Video: Tine Kortermand
Grafisk designer: Lone Fomsgaard
PR & markedsføring: Helle Bøgelund
Administration: Helle Iuel
Producent: Maria Westh Hage
Produktion: Cantabile 2
Arrangør: Cantabile 2 og Teaterøen
Sóley Freyja Eiríksdóttir, Den 4. Væg: “Der er slet ikke plads nok i den her anmeldelse til at fortælle om alt det, jeg har på hjerte. Men kort sagt var det virkelig en oplevelse, jeg lod mig forføre af. (…) Det er utroligt unikt og smukt. Jeg tror ikke, at en eneste deltager gik upåvirket herfra,”
★★★★★★

Monna Dithmer, Politiken: “Der er i det hele taget en fin, sanseskærpende stramhed over forestillingen. En slags japansk minimalisme med bløde, hvide tæpper i det mørke rum og en tyst atmosfære med dæmpede eller ordløse interaktioner.”
❤❤❤

Efter vores forestillinger inviterer vi publikum til at skrive om deres oplevelser.

Eksempler fra The Time Being i 2018:
Denne forestilling vil sidde i mig længe. Rummet vi trådte ind i, med dets lave lysintensitet og rørende musik, åbnede alle de små rum, der gemmer sig i mit indre.

Det var skønt at opfatte verden på ny. Tak for at minde om og vise, hvordan vi har brug for hinanden. Det glemmer vi ikke igen lige med det første.

Elektronisk nærvær! Findes det? Sikke en fantastisk totaloplevelse. Centrale spørgsmål I rejser på en skøn og indlevende måde – mere af det!!!

Københavns Scenekunstudvalg

Cantabile 2’s nye forestilling The Time Being sætter fokus på de store valg, vi som menneskehed står overfor i dag, som følge af de nye muligheder den digitale udvikling og videnskabens landvindinger indenfor bio-, gen- og nanoteknologi har ført med sig.

Vi er i stand til at agere næsten som guder, men vil det gøre os bedre og lykkeligere? Hvad sker der med vores relationer og krav til os selv og hinanden i en ikke så fjern fremtid, hvor menneskekroppen kan repareres, opgraderes og klones efter behov, og levealderen kan forlænges betydeligt? Hvad venter der i en fremtid, som i stigende grad domineres af dataisme, af forestillinger om at håndtering af Big Data og algoritmer kan løse en lang række problemer og udfordringer i vores daglige liv; en fremtid hvor kunstig intelligens måske bliver mennesket overlegen?

Det er nogle af de overvejelser, The Time Being inspirerer publikum til at gå dybere ind i gennem det faktiske møde mellem mennesker i deres fysiske tilstedeværelse her og nu. Mødet mellem performere og publikum er det centrale i den teaterform, Cantabile 2 har arbejdet med siden 2003 – Human Specific – og nu med The Time Being fører ind i en ny æra.

Siri Facchini Haff, skuespiller og projektudvikler på Cantabile 2: ”Det, der har interesseret os i arbejdet med forestillingen, er, hvad indsigten i mulige fremtidsscenarier gør ved os lige nu. Lige her. Hvad sker der, hvis man åbner sit sind for, hvordan alting kan komme til at se helt anderledes ud – hvordan dét, som er vores referencepunkter i dag, kan være fuldstændigt forandret om 200 år. Det rykker jo også noget ved, hvordan vi lever vores liv og ser på os selv og hinanden i dag.”

Der er plads til maks. 30 tilskuere per forestilling, og den varer ca. 90 minutter.

Forestillingen er støttet af Vordingborg Kommune og Københavns Scenekunstudvalg