No Events on The List at This Time


Udover et stort internationalt fokus har Cantabile 2 også mange aktiviteter i lokalområdet. At være Vordingborgs Egnsteater er en titel, vi føler stor stolthed ved, og vi bestræber os hele tiden på at bidrage så mange steder som muligt. Derfor arrangerer vi workshops, åbne visninger, gratis generalprøver, og forskellige tiltag henvendt til skolerne i Vordingborg og de omkringliggende kommuner.

Her kan du læse lidt om nogle af projekterne.

logo hvid

Verdensklasser er et undervisnings- og udviklingsprojekt af Cantabile 2 og Vordingborg Kommune. Projektet undersøger, hvordan scenekunst kan understøtte de konkrete læringsmål i den moderne folkeskole. Det handler bl.a. om, at eleverne styrkes indenfor bevægelse, fornemmelse for musik og for rum. Og at de har viden om stemmens og kroppens virkemidler, at de kan samarbejde og lytte aktivt til hinanden og bidrage med egne ideer.

Læs mere i rapport om Åben Skole forløbet, hvor Verdensklasser er med blandt seks projekter der er fremhævet. Rapporten kan downloades her

 

Skvulp logo

”Skvulp!” er et udviklingsprojekt, der består af en række aktiviteter for børn og unge, og det forløber før, under og efter Waves Festivalen som en integreret del af den store kulturevent.

Skvulp! er arrangeret i samarbejde med Kultur- og Fritidssekretariatet i Vordingborg Kommune, og er støttet af Region Sjælland og Statens Kunstråds Scenekunstudvalgs huskunstnerordning.

Læs mere på wavesfestival.dk

logo 2016

Sammenslutningen af Egnsteatre i Kulturregion Storstrøm (Cantabile 2, Grønnegade Teater og Teatret Masken) inviterer hvert år (2014-2016) producerende kunstnere til at møde i vores Inspirations-laboratorium.  Der samskabes på tværs af kunstgenrer og øvelser iscenesættes for at give plads til nye forbindelser mellem kunstnerne og kunstarterne.
Projektet er støttet af Region Sjælland, Kulturregion Storstrøm og Statens Kunstråd.

Læs mere på inspirationslaboratorium.dk