Udover et stort internationalt fokus, har Cantabile 2 også mange aktiviteter i lokalområdet. At være Vordingborgs Egnsteater er en titel, vi føler stor stolthed ved, og vi bestræber os hele tiden på at bidrage, så mange steder som muligt. Det betyder workshops, åbne visninger, gratis generalprøver, og forskellige tiltag henvendt skolerne i Vordingborg og de omkringliggende kommuner.

Her kan du læse lidt om nogle af projekterne.

logo hvid

Verdensklasser er et undervisnings- og udviklingsprojekt af Cantabile 2 og Vordingborg Kommune. Projektet undersøger hvordan scenekunst kan understøtte de konkrete læringsmål i den moderne folkeskole. Det handler bl.a. om at eleverne styrkes indenfor bevægelse, fornemmelse for musik og for rum. Og at de har viden om stemmens og kroppens virkemidler, at de kan samarbejde og lytte aktivt til hinanden og bidrage med egne ideer.

Læs mere på Verdensklasser.dk 

Skvulp logo

”Skvulp!” er et udviklingsprojekt, der består af en række aktiviteter for børn og unge der forløber før, under og efter Waves Festivalen, som en integreret del af det store kulturevent.

Skvulp! er arrangeret i samarbejde med Kultur og Fritidssekretariatet i Vordingborg Kommune, og er støttet af Region Sjælland og Statens Kunstråds Scenekunstudvalgs huskunstnerordning.

Læs mere på wavesfestival.dk

logo 2016

Sammenslutningen af Egnsteatre i Kulturregion Storstrøm (Cantabile 2, Grønnegade Teater og Teatret Masken) inviterer hvert år (2014-2016) producerende kunstnere til at møde i vores Inspirations-laboratorium.  Der samskabes på tværs af kunstgenrer og øvelser iscenesættes for at give plads til nye forbindelser mellem kunstnerne og kunstarterne.
Projektet er støttet af Region Sjælland, Kulturregion Storstrøm og Statens Kunstråd.

Læs mere på inspirationslaboratorium.dk

til-hjemmeside

I starten af 2017 vil Cantabile 2 indlede et undervisningsforløb, som vil løbe hver tirsdag fra slut januar til maj. I denne kursusrække skaber vi en basis træning, ud fra det vi finder inspirerende. Det handler det ikke så meget om at gå på scenen foran hinanden, mere om at træne nærvær og indlevelse med hinanden – i forlængelse af teatrets Human Specific kunstneriske sprog. Alle er velkomne (fra 18 år og op). Læs mere om tid, sted, tilmelding og pris.