Banner for Entropolis
Forestilling

Entropolis

Det næste store skridt for menneskeheden venter derude.

I ”Entropolis” har videnskaben udset sig den røde planet som vores næste destination – vores nye hjem. Næste kapitel i historien om mennesket skal ikke skrives på jorden, men på Mars.

En lille gruppe, særligt udvalgte, sendes til Mars uden returbillet og får til opgave, at lægge grundstenen for en ny menneskelig civilisation. Denne gruppe bliver nøje udvalgt, ud fra deres helt særlige egenskaber – men hvilke egenskaber er det de skal besidde? Hvilke kvaliteter er det vi leder efter hos dem, der skal skabe en ny civilisation? Hvilke mennesker er det vi vil sende til Mars med det ansvar, at skabe fundamentet for et nyt samfund? Kunne det være dig? Har du hvad det kræver at starte forfra?

Der er uendeligt mange måder et nyt samfund kan se ud, afhængig af hvilke værdier samfundet grundlægges på. I Cantabile 2’s nye forestilling, ”Entropolis”, bliver du som publikum udfordret til, at overveje hvilke kvaliteter du selv mener den nye verdens grundlæggere skal besidde. Samtidig skal du gøre op med dig selv, om du selv er en kandidat – kunne du være interesseret i, at skifte din tilværelse på jorden ud med en ny på Mars?

★ ★ ★ ★
Teater1
★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★
Kulturshot
 • Anmeldelser
  “Entropolis kombinerer således både visuelt, auditivt og fortællende nysgerrigheden og angsten for det ukendte”
  ★ ★ ★ ★
  Teater1, Anne Liisberg
  “Cantabile 2’s nærvær og engagement så uvurderligt og dejligt at være vidne til, […] oplevelsen var sjov og tankevækkende”
  ★ ★ ★ ★
  “Ved at udsætte publikum for dette tankeeksperiment bliver forestillingen, denne leg vi leger sammen, til en alvorlig fortælling om menneskehedens udvikling og meningen med livet.”
  ★ ★ ★ ★
  Kulturshot, Ida Fredericia
  “Det hele er en alvorlig sag med både fornuftige og afslørende reaktioner fra deltagerne. I den forestilling, jeg overværede, ganske givende for deltagere på scene og publikumsrækker. Det mærkede vi på reaktioner og diskussioner bagefter.“
  “Derudover går jeg fra ’Entropolis’ med en lidt stærkere følelse af, at menneskets håb om at slå sig ned på Mars ikke blot er en sci-fi-drøm, men en mission, som allerede er godt i gang med at blive til virkelighed. Det wake up call tror jeg, de fleste af os har brug for.“
 • Krediteringer
  Idé og koncept
  Nullo Facchini
  Instruktør
  Nullo Facchini
  Produktionsleder
  Catrine Bek
  Video design
  Stefan Stanisic & Emma Bexell (Bombina Bombast)
  Performere
  Eva Isolde Balzer, Catrine Bek, Emma Bexell, Siri Facchini Haff, Tilde Knudsen, Karolina Pietrzykowska
  Video
  Stefan Stanisic
  Lys
  Elke Laleman
  Lyd
  Henrik Nørgaard
 • Støtter
  • Statens Kunstfond

Tilmeld venteliste

  Du vil få besked, så snart der bliver en eventuel mulighed for at deltage.