Banner for Lykkens Paradoks
Forestilling

Lykkens Paradoks

Som karakter i et stort computerspil, bevæger du dig rundt på din egen rute, til tider alene og til tider i en større eller mindre gruppe. Bag hver dør gemmer der sig muligheder for at træffe valg og for at indgå i autentiske møder med performerne og de andre besøgende.

Hver performer i huset er her som sig selv, og du opfordres til at deltage som den, du er. Du vælger selv hvor meget, der skal investeres. Om du er klar til følelsesmæssig bungy jumping, eller om du ønsker at opleve fra et blidt og observerende sted, er op til dig.
Kun du ved, hvad du længes efter.

I søgen efter lykke kan du undersøge aspekter som for eksempel skjult generøsitet, fællesskab, observation af tanker, fokuseret handlen, sanselighed, vildskab og stilhed. Her findes ingen svar, universets performere er selv søgende ligesom de gæster, der besøger dem.
Og samtidig – indbygget i denne søgen ligger et ældgammelt paradoks.
For er det ikke sådan at jo mere du søger lykken, jo mindre lader den sig indfange?
Findes lykken kun i små øjeblikke af uopmærksomhed?
Og hvordan skabes uopmærksomhed i så fald bevidst?

Lykkens Paradoks er en Human Specific forestilling skabt af instruktør Nullo Facchini i samarbejde med et internationalt hold af performere og et produktionshold, som sammen står bag det originale design af det æstetiske og auditive univers.

★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★
 • Anmeldelser
  Denne anmelder gik derfra med en stor nysgerrighed. Det var som en drøm, hvor man blindt accepterer bizarre faktorer.
  ★ ★ ★ ★ ★
  'Lykkens Paradoks' er en individuel tour de force, men det er i interaktionen med performere og andre deltagere, at man udvider sin horisont.
  ★ ★ ★ ★
  Det er en ambitiøs opgave at give sig i kast med publikums personlige udforskninger af begrebet lykke. Ikke desto mindre er det, hvad Cantabile2 begiver sig ud i. De lykkes med en stram iscenesættelse at holde fokus på konkrete og sanselige opgaver og rumliggørelser, der giver plads til et æstetisk refleksionsrum.
 • Publikums respons
 • Krediteringer
  Idé og koncept
  Nullo Facchini
  Instruktør
  Nullo Facchini
  Produktionsleder
  Jens Pauli Dam
  Instruktørassistent
  Catrine Bek
  Performere
  Kaja Mærk Egeberg, Siri Facchini Haff, Tiziana Francchiolla, Thomas Leth, Sabrina Martin, Anne Nyboe, Karolina Pietrzykowska, Rasmus Malling, Lykke Skov, Maria Stoyanova, Mette Kathrine Mortensen, Valdemar Schultz Andreasen, Merethe Christiansen, Marc Facchini, Asbjørn Olsen, Nina Essendrup
  Scenograf og kostumedesign
  Catia Hauberg Engel
  Scenografassistent
  Camilla Calundann
  Lysdesign
  Adalstein Stefansson
  Tekniker
  Jens Peter Jensen
  Skrædder
  Hanne Mørup
  Praktikant
  Pernille Malou Konzack
 • Støtter

Tilmeld venteliste

  Du vil få besked, så snart der bliver en eventuel mulighed for at deltage.