Bestil bogen "Scenekunst på skoleskemaet" - inspiration til lærere, scenekunstnere og arrangører på mail helle@cantabile2.dk
Banner for RE(W)RITE! Den Frie
Forestilling

RE(W)RITE! Den Frie

RE(W)RITE! har netop spillet i København på Den Frie Udstillingsbygning i perioden den 19. maj til 12. juni, i efteråret sættes den op i Vordingborg kommune.

RE(W)RITE! inviterer publikum med på en personlig opdagelsesrejse i et immersivt, rituelt univers, et fordybet møderum, hvor deltagerne i mindre grupper initieres til intime, eksistentielle oplevelser og ægte, sanselige møder med nærvær mellem mennesker – et aspekt der har været savnet gennem nogen tid pga. pandemien.

RE(W)RITE! er en transformativ performance-installation, et Temple for our Time. Den forudbestemte tidsplan for de rituelle begivenheder, af forskellig varighed, giver adgang for publikum på forskellige tider af dagen og hver gang på et højere niveau af intimitet og medvirken. Gæsterne er til stede både som observatører og deltagere på de forskellige niveauer af rituelle handlinger og nyskabelser.

Interaktionsdesignet er struktureret sådan, at publikum fra besøg til besøg kan stige i niveau og dermed få adgang til dybere lag i performancen. Hver rejse bliver personlig, selvom man deltager i kollektive ritualer. Man kan opnå adgang til stadigt mere avancerede rituelle handlinger, og på det højeste niveau vil man kunne blive optaget i værket og dermed tage bolig i RE(W)RITE!

Der vil være adgang på flere tider af dagen, og hver dag vil have en ny struktur, efterhånden som ritualerne udvikles i samspillet mellem publikum og performere i løbet af forestillingsperioden.

Hver eneste opførelse er en unik sammensætning af nutidsritualer, som er skabt af 23 internationale performere med Nullo Facchinis instruktion.

I denne podcast af Iscene fortæller Nullo Facchini og performer Siri Facchini Haff om arbejdet med at skabe ritualer.

Nogle af forestillingens ritualer er produceret i et kunstnerisk samarbejde med Effetto Larsen, Italien, og Elephants Laugh, Sydkorea.

Hvert besøg varer omkring 2 timer, hvor man kan nå at opleve 2-4 ritualer.
Datoer og tidspunkter for forestillingen i november i Vordingborg kommer snarest.

Billetsalget åbner snart.

PRESSEMEDDELESE
Link til pressemeddelelse fra 3. maj fra opførelsen af forestillingen på Den Frie Udstillingsbygning i København i perioden 19. maj – 12. juni 2021.

ANMELDELSER

"Hele atmosfæren er så sanselig empatisk og inviterende, at selvom det uforudsigelige kan få hjertet til at banke lidt hurtigere, så føles det på samme tid trygt at lade sig føre. "
"Cantabile 2 er mesterlige til at skabe disse stemningsfulde rum om og i os."
"Jeg nyder den oplukkende og åbnende impuls i værket."
"Der bliver fra start skabt en enormt rolig og tillidsfuld stemning, og jeg køber helt ind på præmissen. "
"Anbefalet under Det skal du se! Uge 20"
Sprog
engelsk
Alder
+16
Forventet varighed
2 timer pr. besøg. Kom gerne igen og igen og få en helt ny oplevelse hver gang, forud for hvert besøg købes en ny billet på teaterbilletter.dk.
 • Spilledage
  19. maj 2021 – 12. juni 2021
  Den Frie Udstillingsbygning, København
 • Anmeldelser
  Hele atmosfæren er så sanselig empatisk og inviterende, at selvom det uforudsigelige kan få hjertet til at banke lidt hurtigere, så føles det på samme tid trygt at lade sig føre. Berigende at blive stillet spørgsmål – og forandrende at besvare dem.
  Et svævende øjeblik, man går ind i og forlader en lille smule renset, fordi vi gennem fællesskabet kan give os selv lov til at være.
  Det er en performance, der fejrer vores menneskeforbundenhed. Det er en dejlig og healende oplevelse at gennemleve disse ritualer – især nu.
  Det er en vildt intens oplevelse, og det sætter virkelig nogle tanker i gang hos mig. Jeg oplever det som både poetisk og smukt, og allerede her lever RE(W)RITE! op til det, som de siger, de vil: Celebrate human connection.
 • Publikums respons
 • Krediteringer
  Performere
  Delphine Supanya Berger, Nullo Facchini, Siri Facchini Haff, billedkunstner Helle Hove, Matteo Lanfranchi, Jinyeob Lee, Ilon Lodewijks, Elisa Menon, Marta Pawlikowska, Miglé Remeikaité, Anna Thunström, Sara Vilardo, Angela Østergaard
  Instruktør, idé og koncept
  Nullo Facchini
  Scenograf og kostumedesigner
  Catia Hauberg Engel
  Produktionsleder
  Kim Wrang Henriksen
  Installationskonstruktør
  Nyby Sceneteknik, ved John Nyby Larsen
  Kostumier og leder af systue
  Hanne Mørup
  Scenografassistent
  Camilla Calundann
  Performancetekster
  Ensemblet
  Produktion
  Cantabile 2 og Den Frie Udstillingsbygning
  International producent
  Franziska Bork Petersen
  PA for Nullo Facchini
  Emilie Storm Petersen
  PR & markedsføring
  Helle Bøgelund
  Administration og billetter
  Helle Iuel
 • Støtter

Tilmeld venteliste

  Du vil få besked, så snart der bliver en eventuel mulighed for at deltage.