Banner for Rød Kanin Hvid Kanin, Stege
Forestilling

Rød Kanin Hvid Kanin, Stege

Cantabile 2 byder igen på unik teateroplevelse med
RØD KANIN, HVID KANIN
denne gang med Siri Facchini Haff
i Bio Møn, Stege

Fredag d. 23. september kl. 19.30

Uden forberedelse og uden at have fået lov til at se manuskriptet, får skuespiller og instruktør Siri Facchini Haff udleveret en kuvert på scenen.
Sådan starter Rød Kanin, Hvid Kanin, en forestilling som siden verdenspremieren i 2011 er blevet oversat til 30 forskellige sprog og er blevet opført over 1000 gange af nogle af de største navne inden for teater og film, herunder skuespillerne Whoopi Goldberg og Ken Loach.

“White Rabbit, Red Rabbit” er et dristigt og sjovt teatereksperiment skrevet af den iranske forfatter Nassim Soleimanpour. Han har haft udrejseforbud fra sit hjemland, og forestillingen her opføres verden rundt, med en skuespiller der hverken har set eller hørt om stykket før. Skuespilleren er på bar bund ved stykkets start, og skal formidle manuskriptet, mens hun selv bliver udsat for forfatterens overraskende påfund.

På denne måde er Rød Kanin, Hvid Kanin en unik, sjov og stærk påmindelse om teaterets mulighed for at kommunikere på tværs af landegrænser og værdier. Stykket giver en enestående og spændende oplevelse for alle, da skuespilleren og publikum sammen drager ind i det ukendte, og opdager hvor langt teater kan rejse og tage os hen, med eller uden pas.

New York Times skrev bl.a. om forestillingen:

”… et stykke der hele tiden tager nye mærkelige og uventede drejninger, som ofte fører os tilbage til at bryde ud i latter.”

Forestillingen arrangeres i samarbejde med Aurora Nova, et prisvindende internationalt agentur for banebrydende teater på festivaler og spillesteder over hele verden.

Dansk Teater 300 år
Da vi denne fredag fejre Dansk Teater 300 år, byder vi på et glas bobler før forestillingen.

Inden forestillingen vil der være fernisering af en skulptur for Dansk Teater 300 år ved vandkunsten for enden af Storegade med tale af borgmester Michael Smed, gratis pandekager og teatersjov.

Ba’ryhl Bar & Café i Stege byder på tapasteatermenu med kaffe og kage til kr. 200 efter ferniseringen og inden forestillingen.
Denne bestilles direkte hos caféen senest mandag d. 19. september 2022 på
baryhlbarcafe@gmail.com
eller tlf. 22 28 74 82 eller 25 70 75 70

Du kan læse mere om Dansk Teater 300 år her

Sted
Bio Møn, Stege
Varighed
60 - 90 min.
Alder
12+
 • Spilledage
  23. september 2022 – 23. september 2022
  Bio Møn, Stege
 • Anmeldelser
  A stunning piece of theatre, thought-provoking and morally unsettling.
  Fringereview
  Nassim Soleimanpour is a fiercely – even frighteningly – original voice, and a thrillingly adept craftsman... Go see!
  The Skinny
  Wildly unpredictable and completely unforgettable, White Rabbit Red Rabbit is a punch in the air for self-expression; a testament to the power of words to transcend cultures and borders. You have to be there.
  New Zealand Herald
  Priser: Dublin Fringe Festival Best New Performance 2012 Summerworks Outstanding New Performance Text Award 2011 The Arches Brick Award, Edinburgh Festival Fringe 2011
 • Krediteringer
  Skuespiller
  Siri Facchini Haff
  Producent
  Aurora Nova
  Forfatter
  Nassim Soleimanpour
  White Rabbit, Red Rabbit
  var oprindeligt produceret af Volcano Theatre i samarbejde med Necessary Angel og Wolfgang Hoffmann
  Dramaturgi
  Daniel Brooks og Ross Manson
  Dansk oversættelse
  Pelle Koppel

Tilmeld venteliste

  Du vil få besked, så snart der bliver en eventuel mulighed for at deltage.