Tidligere Forestillinger

Cantabile 2 fejrede 25 års jubilæum i august 2008. I den forbindelse blev der udarbejdet en historisk artikel over teatrets opførelser indtil da. Denne artikel blev bragt i teatrets officielle jubilæumsbog “Cantabile 2, 1983-2008”. Læs artiklen her.

Cantabile 2 er et internationalt anerkendt performanceteater i Vordingborg, ledet af italieneren Nullo Facchini. Teatret, som blev grundlagt i Italien i 1983, kom til Danmark i 1984, hvor det holdt til i København indtil det i 1990 blev egnsteater i Vordingborg.

På grundlag af et helt ekstraordinært levende, visuelt sprog, der kombinerer poetiske og humoristiske øjeblikke indrammet af unikke, sensuelle billeder, har Cantabile 2 gennem årene stadfæstet sin position som et af de vigtigste performanceteater i Skandinavien.

 

Cantabile 2 producerede indtil 2009 både forestillinger i traditionelle teaterrum og site-specific forestillinger på særligt udvalgte steder – ofte på meget store udendørs arealer, og det er primært sidstnævnte, teatret har været kendt for.

Siden 2009 har teatret koncentreret sine produktioner om genren Human Specific Performing Art. En undtagelse er dog Venus Labyrinten som blev skabt i sin første udgave tilbage i 2003.