Creating Transformative Encounters

Workshop 2021 i Vordingborg
CREATING TRANSFORMATIVE ENCOUNTERS
16. – 24. september 2021
Undervisningen foregår på engelsk.

Nullo Facchini og Cantabile 2’s ensemble afholder en 9-dages intens workshop om autentiske og forvandlende møder mellem mennesker. Denne internationale workshop introducerer og træner metoderne bag Cantabile 2’s publikumsinddragende forestillinger – human specific performances – hvor særlige relationer og gensidig tillid bygges op.

Workshopdeltagerne undersøger, hvordan oprigtig og ikke-fiktiv kommunikation med publikum kan udløse stærke følelsesmæssige og sanselige reaktioner. Grænserne mellem fremmede bliver udfordret, når der skabes autentiske møder, baseret på modtagelighed og tillidsfuld åbenhed.

Vi underviser bl.a. i, hvordan man udvikler dramaturgier og manuskripter, der skaber udgangspunkt for deltagelse og intimitet, og hvordan man kan bruge strukturer fra spil og ritualer til at skabe rammerne for meningsfulde møder og relationer mellem enkeltpersoner og indenfor en gruppe.

Vi arbejder også med at udvikle og omdanne historiefortælling og selvbiografisk materiale til en fuldt sensorisk oplevelse, langt ud over det verbale og det auditive niveau, og hvordan man kan forblive nærværende i kommunikationen med publikum og med et andet menneske generelt.

Workshoppen udbydes som internat for op til 10 deltagere, der har adgang til Cantabile 2’s faciliteter og den skønne park, der omgiver stedet. Deltagerne indlogeres i teaterets lejlighed, hvor der er enkelt- og dobbeltværelser, samt fælles stue, køkken og badeværelse. Gåafstand fra Vordingborg Station.

Programmet for workshoppen i 2020 kan du se her

Hvad er human specific performance?

Cantabile 2’s teaterarbejde og de teknikker, vi har udviklet løbende, skaber grobund for ekstraordinære møder mellem mennesker. Ambitionen med vores metoder er at gøre det muligt for performere og tilskuere at være modtagelige og lydhøre over for hinanden i en fælles udveksling af  åbenhed og sårbarhed, som opstår i løbet af vores forestillinger.

Det centrale i vores forestillinger er det intime møde mellem performer og tilskuer i et univers af fordybelse. Vi tilbyder publikum personlige og intense oplevelser i de autentiske møder mellem performerne og forestillingens øvrige deltagere. Dette er baggrunden for, at vi ofte kun har plads til et begrænset antal tilskuere pr. forestilling.

En særlig kvalitet ved Cantabile 2’s human specific-forestillinger er det grundlæggende princip om non-fiktion, dvs. elimineringen af rollen som en fremstilling af en anden karakter end den person, performeren er i sit personlige liv udenfor teatret. Vores performances kan forstås som en form for spil i flere niveauer, fyldt med transformerende møder eller interaktioner, i hvilke både performere og deltagere medvirker.

Deltagerne går ind til vores forestillinger enkeltvis, i én stor gruppe eller i flere mindre grupper. Hver enkelt tilskuer træffer individuelle valg og giver helt personlige svar, som former forestillingen unikt for den enkelte. Scenografien er oftest enkel og skaber et æstetisk sensorisk univers, der styrker en følelse af nærvær hos alle medvirkende. Hver eneste tilskuer bliver set, rørt ved og talt til i en række interaktioner med performerne, og ofte bliver tilskuerne dybt berørte.

Hvis du er interesseret bedes du sende en motiveret ansøgning og dit cv. Se nedenfor under ‘Tilmelding’

 • Datoer
  • 16. september 2021 – 24. september 2021
   Cantabile 2, Vordingborg
 • Program

  DAY 1
  18.00: Welcome dinner followed by workshop introduction at 20.00.
  Participants can arrive at the facilities from 14.00 onwards.

  DAYS 2-4
  08.30: Morning teaching session (body and mind exercises, basic techniques)
  12.00: Lunch break and rest
  15.00: Afternoon teaching session (exercises and interaction practices)
  18.30: Dinner
  20.00: Evening session (talks and games)

  DAYS 5-7
  08.30 Morning teaching session (warm-up, preparing scenic material)
  12.00 Lunch break and rest
  15.00 Afternoon teaching session (preparing scenic material)
  18.30 Dinner
  20.00 Evening session (talks and games)

  DAY 8
  08.30 Morning rehearsals
  12.00 Lunch break and rest
  14.00 Afternoon rehearsals
  17.00 Break and preparation for public showing
  19.00 Public Showing and audience feedback session
  21.00 Dinner

  DAY 9
  08.30 Morning teaching session (body and mind exercises)
  10.00 Closing ceremony with diplomas and lunch
  15.00 Check out. Please do not plan your departure before 15.00

 • Deltagernes respons
 • Tilmelding  Tilmeld venteliste

   Du vil få besked, så snart der bliver en eventuel mulighed for at deltage.